1. Afd.: Søndag d. 15. april kl. 10:00 - St.Dyrehave

Hvor: Parkering og stævneplads på Overdrevsvejen 2, 3400 – Hillerød. Der kan parkeres i græsrabatten langs med vejen, jævnfør færdselsloven. Undlad at efter lade din cykel ved bilen – tag den med på stævnepladsen, hvor vi er fælles om at holde øje med det ”kæreste eje”

Hvornår: Løbs start kl. 10:00 – ruten er åben for træning fra kl. 8:30, hvor vi også åbner for udlevering af startnumre, som foregår på selve stævnepladsen. Kom i god tid !

Ruten: Vi starter tæt på stævnepladsen, og skal denne gang køre i St. Dyrehave.  Ruten bliver ca. 10 km. lang, og vi skal bestige ca. 110 højdemeter pr. omgang – skovens beskaffenhed tages med i overvejelserne, inden den endelige rute fastlægges.

Køretid: 120 min. + omgangen færdig.

Forplejning: Energidrik fra Isostar - Kaffe, Juice, Kakaomælk, masser af kage, frugt, lidt Chokolade fra Marabou, og Stimorol Tyggegummi til alle. Og så vil der være ristede pølser til alle – Det hele uden beregning :-)

Efter løbet skal dagens resultat udregnes, og vinderne i de forskellige klasser vil blive kåret, hvorefter vi afslutter med lodtrækning blandt de vilde præmier fra de gavmilde sponsorer. Husk at du kan teste Hjelme fra POC – kig efter POC banneret og ”Hjelm træet”. Vi har sat det meste af dagen af, til at lave HotCup for jer, så nyd forplejningen og den gode stemning – Vi vil bestræbe os på at have resultater klar ca. kl. 13:15, og slutter af med lodtrækning. Der vil være Pulsure fra Polar, Hjelme fra POC, VeeTire Dæk, Odlo trøjer, Deuter tasker, og 1 køreklar kulfiber 29’er fra SCOTT

 

 

Tilbage