1. Afd.: Søndag d. 7. april kl. 10:00 - Gribskov MTB - St.Dyrehave

Hvor: Parkering og stævneplads på Overdrevsvejen 2, 3400 – Hillerød. Der kan parkeres i græsrabatten langs med vejen, jævnfør færdselsloven. Undlad at efterlade din cykel ved bilen – tag den med på stævnepladsen, hvor vi er fælles om at holde øje med dit ”kæreste eje”

Hvornår: Løbs start kl. 10:00 – ruten er åben for træning fra kl. 8:30, hvor vi også åbner for udlevering af startnumre, som foregår på selve stævnepladsen.

Ruten: Vi starter tæt på stævnepladsen, og skal denne gang køre i St. Dyrehave.  Ruten bliver ca. 10,5 km. lang, og vi skal bestige ca. 115 højdemeter pr. omgang – skovens beskaffenhed tages med i overvejelserne, inden den endelige rute fastlægges.

Køretid: 120 min. + omgangen færdig.

Forplejning: Energidrik fra SIS - Kaffe, Juice, Kakaomælk, masser af kage, frugt, lidt Chokolade fra Marabou, og Stimorol Tyggegummi til alle. Og så vil der være ristede pølser til alle – Det hele uden beregning J

Efter løbet skal dagens resultat udregnes, og vinderne i de forskellige klasser vil blive kåret, hvorefter vi afslutter med lodtrækning blandt de vilde præmier fra de gavmilde sponsorer. Vi har sat det meste af dagen af, til at lave HotCup for jer, så nyd forplejningen og den gode stemning – Vi vil bestræbe os på at have resultater klar ca. kl. 13:15, og slutter af med lodtrækning. Der vil være Scott hjelme, VeeTire Dæk, Deuter rygsække, Adidas briller, New Ultimate Carbon lækkerier, Lake sko, og 1 køreklar Carbon SCOTT Scale 930.

 

 

Tilbage