3. Afd.:Onsdag d.12. juni kl. 18:30 - Team Hareskov Cykler

Forpremiere på helt nybyggede spor i Hareskoven ! 

I samarbejde med Hareskovens MTB sporgruppe har Team Hareskov Cykler fået lov at lægge ruten på helt nybyggede sektioner der ikke er åbne endnu for offentligheden.

Hvor : Vi har stævneplads på Parkeringspladsen på Sandgravsvej,  ved Skovlystvej, tæt ved Bryggeri Skovlyst, 3500 - Værløse.

Hvornår : Ruten er åben for træning fra kl. 17:00 - løbet skydes i gang kl 18:30

Startnumre : Der sælges ikke startnumre til denne afd. men uafhentede startnumre for dem der er tilmeldt den samlede Hotcup, kan hentes fra kl 17:00.

Ruten : Der er start og mål fra Sandgravsvej ved stævnepladsen. Vi starter med 1,1 km startloop, hvorefter vi kører direkte ud på 1. omgang - Vi skal igen til Lille Hareskov, hvor vi skal køre på de nybyggede MTB spor, lidt singletrack i skovbund og lidt transport på grusveje. Glæd dig til ca. 9 km hurtigt flowspor med ca. 130 højdemeter. Vi kommer henover Hejrebakken og skal igennem den helt nyåbnede ”BMX”. Helt exceptionelt for HotCup, har Hareskovens MTB Sporgruppe inviteret til FORPREMIERE på 1,5 km helt nybygget MTB spor, som først åbnes søndag 16/6. Bliver det vådt, vil de byggede MTB spor stadig benyttes, da de er godkendt som B-rute.

Husk at støtte sporbyggerne. I Hareskoven er det på MobilePay 53001.

Forplejning : Der vil være, Juice, kakaomælk, kaffe, SIS energidrik, frugt, Sportsroulader og lidt chokolade. Pris : 0 kr.

Parkering : Der kan parkeres på de officielle Parkeringspladser, på Skovlystvej,  eller langs med Ballerupvejen, som vist på kortet - Herfra kan der, ved genbrugspladsen, hurtigt cykles gennem skoven til vores stævneplads. (Parker ikke langs med Skovlystvej !! - og ikke på Restaurant Skovlyst 's egen P. Plads bag restauranten)

Flere af vores deltagere fik bøder i forbindelse med Vores løb i august 2018, da der var parkeret halvt inde i Heste spor, og uhensigtsmæssigt langs med Skovlystvej. Følg ovenstående anvisninger, hvis du vil slippe for en kedelig efterregning....

 

Tilbage