3. Afd.:Lørdag d.25. september kl. 10:00 - Gribskov MTB

 

Hvor: Parkering og stævneplads på Helsingevejen 7, 3400 – Hillerød, på den Gamle Asfalt fabriks område.

Undlad at efter lade din cykel ved bilen – tag den med på stævnepladsen, hvor vi er fælles om at holde øje med det ”kæreste eje”

Hvornår: Løbs start kl. 10:00 – ruten er åben for træning fra kl. 8:30, hvor vi også åbner for udlevering af ikke afhentede startnumre, som foregår på selve stævnepladsen.

Ruten: Vi starter tæt på stævnepladsen, og skal denne gang køre i Gribskov.  Mere info om ruten, når den er endelig Godkendt – men regn med at Frue Bjerge er på menuen…. Gribskov MTB er rute ansvarlige

Køretid: 120 min. + omgangen færdig.

Forplejning: Energidrik - Kaffe, Juice, Kakaomælk, masser af kage, frugt, lidt Chokolade fra Marabou, og Stimorol Tyggegummi. Og så vil der være ristede pølser, og sodavand til alle – Det hele uden beregning.

Efter løbet skal 2021 Cup resultatet udregnes, og vinderne i de forskellige klasser vil blive kåret, hvorefter vi afslutter med lodtrækning blandt de lækre præmier fra de gavmilde sponsorer. Vi har sat det meste af dagen af, til at lave HotCup for jer, så nyd forplejningen og den gode stemning – Vi vil bestræbe os på at have resultater klar ca. kl. 13:15, og slutter af med lodtrækning.

 

Tilbage