4. Afd.: Søndag d. 30. juni kl. 10:00, Gribskov MTB

Hvor: Parkering og stævneplads på Helsingevejen 7, 3400 Hillerød, på den Gamle Asfalt fabriks område.

>>>>>>>> Undlad at efter lade din cykel ved bilen, på noget tidspunkt  – tag den med på stævnepladsen, hvor vi er fælles om at holde øje med det ”kæreste eje”<<<<<<<<<

 

HUSK dit startnummer, hvis du er Samlet CUP deltager , har deltaget i de første afdelinger og har fået udleveret startnummer til den samlede CUP !!

Hvornår: Løbs start kl. 10:00 – ruten er åben for træning fra kl. 8:30, hvor vi også åbner for udlevering af startnumre, som foregår på selve stævnepladsen. Der sælges i alt 50 ekstra startnumre til denne weekend afd. se mere under tilmelding.

Ruten: Vi starter tæt på stævnepladsen, og skal denne gang køre i Gribskov.  Ruten bliver ca. 9 km lang, med en blanding af kendte spor, samt helt nye tracks. Der er ca. 155 højdemeter pr. omgang – Blandt andet skal de berygtede Frue Bjerge bestiges et par gange…

Køretid: 120 min. + omgangen færdig.

Forplejning: Energidrik fra SIS - Kaffe, Juice, Kakaomælk, masser af kage, frugt, lidt Chokolade fra Marabou, og Stimorol Tyggegummi. Og så vil der være ristede pølser til alle – Det hele uden beregning :-)

Efter løbet skal dagens resultat udregnes, og vinderne i de forskellige klasser vil blive kåret, hvorefter vi afslutter med lodtrækning blandt de vilde præmier fra de gavmilde sponsorer. Vi har sat det meste af dagen af, til at lave HotCup for jer, så nyd forplejningen og den gode stemning – Vi vil bestræbe os på at have resultater klar ca. kl. 13:15, og slutter af med lodtrækning. Der vil være Hjelme fra Scott, VeeTire Dæk, Salewa trøjer, LAKE sko, Deuter tasker, og 1 køreklar kulfiber Scott Scale 930.


Tilbage