5. Afd.: Onsdag d. 21. august kl. 18:30 - Team Hareskov Cykler

Toptunede MTB spor - IGEN ! får vi lov at bruge nybyggede spor i Hareskoven ! 

I samarbejde med Hareskovens MTB sporgruppe har Team Hareskov Cykler forberedt en supersprød rute til os.

Hvor : Vi har stævneplads på Parkeringspladsen på Sandgravsvej,  ved Skovlystvej, tæt ved Bryggeri Skovlyst, 3500 - Værløse.

Hvornår : Ruten er åben for træning fra kl. 17:00 - løbet skydes i gang kl 18:30

Startnumre : Der sælges ikke startnumre til denne afd. men uafhentede startnumre for dem der er tilmeldt den samlede Hotcup, kan hentes fra kl 17:00.

Ruten : Der er start og mål fra Sandgravsvej ved stævnepladsen. Vi starter med et kombineret startloop/1. omgang på 8,3 km, - Vi skal igen til Lille Hareskov, hvor vi skal køre på de nybyggede MTB spor, lidt singletrack i skovbund og lidt transport på grusveje. Glæd dig til ca. 9,3 km hurtigt flowspor med ca. 130 højdemeter. Vi kommer henover Hejrebakken og skal igennem helt nyåbnede sektioner. Hvis du kørte med i 3. afdeling i år, vil du kunne genkende store dele af ruten, og glæde dig over et par ekstra twist, på den toplækre rute.

Husk at støtte sporbyggerne. I Hareskoven er det på MobilePay 53001.

Forplejning : Der vil være, Juice, kakaomælk, kaffe, SIS energidrik, frugt, Sportsroulader og lidt chokolade. Pris : 0 kr.

Parkering : Der kan parkeres på de officielle Parkeringspladser, på Skovlystvej,  eller langs med Ballerupvejen, som vist på kortet - Herfra kan der, ved genbrugspladsen, hurtigt cykles gennem skoven til vores stævneplads. (Parker ikke langs med Skovlystvej !! - og ikke på Restaurant Skovlyst 's egen P. Plads bag restauranten)

Flere af vores deltagere har tidligere fået bøder i forbindelse med arrangementer i Hareskoven, da der var parkeret halvt inde i Heste spor, og uhensigtsmæssigt langs med Skovlystvej. Følg ovenstående anvisninger, hvis du vil slippe for en kedelig efterregning....

 

Tilbage