5. Afd.: Onsdag d. 29. august kl. 18:30 - Hareskoven

Team Hareskov cykler, i samarbejde med det lokale Sporlaug, Fik stor ros for Juli afdelingen af HotCup - de har derfor valgt at genbruge den udfordrene rute til os. Masser af hidsige stigninger, og flowspor, og lidt grus til at forbinde det hele.

Hvor : Vi har stævneplads ved toppen af kælkebakken, på Skovlystvej, 3500 - Værløse.

Hvornår : Ruten er åben for træning fra kl. 17:00 - løbet skydes igang kl. 18:30

Startnumre : Der sælges ikke startnumre til denne afd. men uafhentede startnumre, for dem der er tilmeldt den samlede Hotcup, kan hentes fra kl 17:00.

Ruten : Der er start og mål på toppen af kælkebakken. Vi starter med 3,4 km startloop, hvorefter vi kører ud på 1. omgang - Hver omgang er ca. 8,6 km lang/ 140 hm, og vi skal blandt andet gennem den lækre "Rutchebane", som de lokale sporbyggere har konstrueret.

Forplejning : Der vil være, Juice, kakaomælk, kaffe, Isostar energidrik, frugt, Sportsroulader og lidt chokolade. Pris : 0 kr.

Parkering : Der kan parkeres på de officielle Parkeringspladser, på Skovlystvej, (ikke langs med Skovlystvej !! - og ikke på Restaurant Skovlyst egen P.plads bag restauranten) eller langs med Ballerupvejen, som vist nedenfor - Herfra kan der hurtigt cykles gennem skoven til vores stævneplads.

 

Tilbage